Відгуки про табір і курс «Нове Життя»

Поділитися:

Слава Ісусу Христу! Величезна подяка Богові і всім організаторам нашого відпочинку у дитячому таборі на Шацьких озерах! Свіже повітря, прекрасна озерна водичка і прохолода лісів оздоровила всіх нас і залишили чудові враження . Ми кожного дня мали щільний наповненний різними іграми, змаганнями і навчаннями, графік. Також дуже корисним і повчальним був курс “Нове життя”, що ми прослухали. Справді цікаво отримати духовні знання і ще раз усвідомити, наскільки велика любов Божа до всіх нас!

Аня Шульженко

Слава Ісусу Христу! Пише Вам Катя Мамчур, мені 13 років і я вже другий рік відпочиваю в таборах від церкви Св. Василія і маю велику надію, що на другий рік мене візьмете. Перш за все я вдячна і дякую Богу, що потрапила у такий хороший колектив і так гарно відпочила у таборі. Природа мальовнича, вода чиста і тепла. Мені все дуже сподобалось. Особливо хочу подякувати нашим опікунам – чудовій людині брату Теоктисту, пані Лілі, отцю Ігнатію, сестрі Єрифаті. Дай Вам Боже здоров”я і сил робити добру справу. Багато цікавого і повчального я винесла з курсу “Нове життя” – за що дуже вдячна.

Катерина Мамчур

Слава Ісусу Христу! Мені дуже сподобався табір. Дякую Вам Брате Теоктисте, пані Лілії, сестрі Єротеї, отцю Ігнатію! За те що були з нами. Мені дуже сподобалося в музею, не менш захоплюючим був похід. А ще мені подобалося плавати, грати у волейбол,міні-футбол, та багато інших ігор. Я із великим задоволенням згадую, яка смачна була їжа, і зручне ліжко. Але нічого не було таким вражаючим як “наука” Із усіх днів мені найбільше запам’ятався останнім. В той день так хотілося додому, але водночас хотілося так хотілося залишитись на таборі. Запам’ятався мені і автобус. І останній погляд на табір, на будинок, в якому я прожила 10 днів, і ось тепер більше не побачу. Остання наука, яка теж зайняла значну частину моїх спогадів про цей чудовий, радісний табір. А ще малюнок, наш малюнок який ми малювали. В який кожен із нас багато вклав. Я це ніколи не забуду, ніколи.

З повагою, Софія Шапошнікова

Слава Ісусу Христу!
Андрійко
мінуси: мало спали, не було відповідного футбольного поля для гри у футбол
плюси: відпочинок біля озера, нормальне харчування, катехизація кожного дня
Іванка
мінуси: відсутність екскурсій і походів,не можна було допізна сидіти біля ватри, відсутність ігор, інколи не було чіткої організації дій, не було чіткого графіка прибирання
плюси: перегляд фільмів, щоденна літургія і катехизація

Андрій і Іванна Ковачі

Слава Ісусу Христу! В таборі мені дуже сподобалося! Програма була насичена, було цікаво проводити час з друзями, катехитами, священиком. Наступного року хотілось би побути в такому таборі трошки довше.
Дуже дякую за все!

Христинка Демерс

Поділитися:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*